Ποσειδώνας: “Αγανάκτηση για το Ικάριο γήπεδο”

Με ανακοίνωση της η ομάδα του Ποσειδώνα καλεί την δημοτική αρχή και την αστυνομία να πάρει μέτρα ασφαλείας για το Ικάριο γήπεδο, το οποίο βρίσκεται ερημωμένο και απροστάτευτο.

Να βρεθεί άμεσα λύση στο θέμα του Ικάριου γηπέδου απαιτούν στον Ποσειδώνα, όπου με ανακοίνωση τους, αναφέρουν πως το γήπεδο έχει γίνει έρμαιο των Ρομά…

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Έκλεψαν από τα αποδυτήρια τις πόρτες, ρουχισμό της ομάδας, μπάλες και κλιματιστικά. Έχει ενημερωθεί η αστυνομία και η δημοτική αστυνομία. Υπάρχει αγανάκτηση για το Ικάριο γήπεδο. Έρμαιο των Ρομά. Καλούμε τους υπεύθυνους να πάρουν μέτρα. Το γήπεδο έγινε εκεί για να κάνουν οι ρομά κόντρες μέσα στο γήπεδο με τα λάστιχα των αυτοκινήτων. Κάνουν την τουαλέτα γήπεδο. Για πιο λόγο ο Δήμος δεν παίρνει μέτρα και απομακρύνει αυτούς τους ανθρώπους που όλοι τους έχουν παραβατικές συμπεριφορές. Δεν συνεργάζονται με τους νόμους του κράτους. Πάρτε μέτρα γιατί θα πάμε ένα πρωί και θα λείπουν και τα δοκάρια από το γήπεδο. Ένα έργο που στοίχισε 380.00 ευρώ και δεν μπορεί να αθληθεί ένα σωματείο. Ήμαρτον πια και έλεος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook