Το μήνυμα του Κανέτου για την φετινή χρονιά στον ΠΑΝΟΜ

Το δικό του μήνυμα για τις δύσκολες ώρες που περνάει ο κόσμος έστειλε ο γενικός αρχηγός του ΠΑΝΟΜ Δημήτρης Κανέτος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Δημήτρης Κανέτος μίλησε για την δουλειά που έγινε φέτος στην ομάδα ευχαριστώντας διοίκηση, προπονητές και παίκτες, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην οικογένεια Τζιράκη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook 

Σαν γενικός αρχηγός της ομάδας του χωριού μου Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Μαλίων ή αλλιώς Π.Α.Ν.Ο.Μ. θα ήθελα με την σειρά μου επειδή έτσι όπως πάνε τα πράγματα δεν θα συνεχιστούν οι αγώνες να πω κάποια πράγματα. Δεν θα κρυφτώ. Δεν έμαθα να κρύβομαι. Αρχικά θα ήθελα να πω ότι γενικός αρχηγός ήμουν μόνο στα χαρτιά. Είμαι 20 χρονών μπήκα να βοηθήσω όπως μπορώ την ομάδα που μεγάλωσα και αγαπάω. Ότι μπορούσα να κάνω το έκανα. Δεν ήξερα την ειδικότητα του γενικού αρχηγού. Την μαθαίνω σιγά σιγά. Θα ήθελα να ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου τους ποδοσφαιριστές της ομάδας το προπονητικό τιμ και όσους διοικούντες βοηθούσαν. Είτε με χρήματα είτε με οποιοδήποτε τρόπο. Να πω ότι οι ποδοσφαιριστές μαζί με τον προπονητή ήταν ήρωες. Οι ποδοσφαιριστές έμειναν μια γροθιά στα εύκολα αλλά περισσότερο στα δύσκολα. Πάμε τώρα στην οικογένεια Τζιράκη. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για αυτά που έκαναν στην ομάδα. Στο χωριό. Στο γήπεδο. Είναι λίγο ότι και να πω. 2 κούπες κόντρα σε όλους και σε όλα. Ότι έκαναν το έκαναν επειδή το γούσταραν. Ασχέτως που άκουσαν τόσα. Ασχέτως που σχεδόν κανένας δεν ήταν πλάι τους. Πέρα από 3-4 άτομα. Ότι και να πω λίγο πραγματικά λίγο. Χάνω τα λόγια μου. Θέλω να γράψω παρα πολλά. Εύχομαι τα καλύτερα στην οικογένεια Τζιράκη και τους ευχαριστούμε για όλα!!!!

ΥΓ1: Μείνετε σπίτι! Είναι για καλό όλων μας.
ΥΓ2: Σεβασμός σε νοσηλευτικό προσωπικό. Γιατρούς νοσοκόμους κλπ κλπ 🇬🇷🙏🏻
ΥΓ3: Σεβασμός σε αυτούς που μας προστατεύουν!!!!🇬🇷🇬🇷🙏🏻🙏🏻
ΥΓ4: Όλα καλά θα πάνε Έλληνες!🙏🏻
ΥΓ5: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.
ΥΓ6:ΕΝΔΟΞΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΠΑΝΟΜΑΡΑ ΜΟΥ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook