Δίπλα στην Κωνσταντίνα η Δαμάστα

Η Δαμάστα έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο για μια ακόμα φορά εκτός γηπέδου.

Η Δαμάστα βρίσκεται μια ανάσα από τον τίτλο στην Α1 ΕΠΣΗ όμως είναι ξεκάθαρο ότι πέρα από πρωταθλήματα και διακρίσεις, δεν αλλάζει η φιλοσοφία του σωματείου και του προέδρου κ. Αντώνη Παπαδάκη για κοινωνική αλληλεγγύη και βοήθεια στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί η μικρή Κωνσταντίνα, η οποία λαμβάνει την αμέριστη στήριξη της Δαμάστας στον αγώνα της που έχει ξεκινήσει για να ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας της.


Μετά τις επαφές που έγιναν και την επιβεβαίωση για την σοβαρότητα της κατάστασης του μικρού κοριτσιού, αποφασίστηκε η Δαμάστα να αναλάβει όλα τα έξοδα για να πάει στην Αθήνα για εξετάσεις ενώ ίσως χρειαστεί και επέμβαση, την οποία αναλαμβάνει οικονομικά εξ’ ολοκλήρου το σωματείο και ο κ. Παπαδάκης.


Κοντά στην συμπολίτισσα μας που ετοιμάζεται για τον αγώνα της για να είναι υγιής βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Δαμάστας και συγκεκριμένα εκ μέρους της διοίκησης το μέλος Αμαλία Στρατάκη, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Νικηφόρος, ο προπονητής Γιάννης Χατζησεβαστός και οι ποδοσφαιριστές Ανέστης Αναστασιάδης και Θωμάς Μπιμπίρης.


Η Δαμάστα της έδωσε μια ανθοδέσμη, μια κούτα γλυκά και ένα φάκελο με χρηματικό ποσό από τον πρόεδρο κ. Αντώνη Παπαδάκη για τα έξοδα νοσηλείας και μεταφέροντας τις ευχές όλης της οικογένειας του σωματείου για να ξεπεράσει σύντομα την περιπέτειά της…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook