Αλμυρός: Να αρχίσει να σκέφτεται τα μπαράζ!

Ο Αλμυρός για πρώτη φορά μέσα στην χρονιά δέχεται δεύτερη συνεχόμενη ήττα, κάτι που τον απομακρύνει από τα πλέι οφ και την προσπάθεια να διεκδικήσει από εκεί τον τίτλο. Πλέον πρέπει να επικεντρωθεί στους αγώνες μπαράζ με τις υπόλοιπες δεύτερες ομάδες των ΕΠΣ Κρήτης.

Η ομάδα του Βασίλη Πλεσίτη παιρνάει ένα κακό διάστημα στο πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που παίρνει τις τελευταίες δύο αγωνιστικές έχοντας χάσει από Μινωική και ΟΦΑ. Αυτά τα αποτελέσματα τον έφεραν στο -12 από την Δαμάστα και πλέον οι πιθανότητες για πλέι οφ και κατάκτηση πρωταθλήματος μέσα από εκεί λιγοστεύουν.

Πλέον η ομάδα του Γαζίου έχοντας ακόμα τρεις αγωνιστικές θα κοιτάξει να ολοκληρώσει με νίκες το πρωτάθλημα, ούτως ώστε να επιστρέψει η ψυχολογία στην κανονικότητα και να αρχίσει ήδη ο έμπειρος τεχνικός το χτίσιμο της ομάδας μέσα στα μπαράζ, που θα δώσει με τις ομάδες που τερμάτισαν στην δεύτερη θέση στα πρωταθλήματα της Κρήτης.

Ξεκάθαρα ο Αλμυρός βάση ρόστερ και ομάδας έχει τον πρώτο λόγο για να τερματίσει στην κορυφή των μπαράζ και να πάρει από εκεί το εισιτήριο για την Γ΄Εθνική,  ωστόσο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός για να μην δείξει τα στοιχεία που έχει εμφανίσει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Η ομάδα του Γαζίου έχοντας μια υγιής διοίκηση που έχει στόχο να πάει ψηλά την ομάδα θα πρέπει να σβήσει τα… πάντα μέσα από την χρονιά που πέρασε και να μπει στα μπαράζ όταν ξεκινήσουν με το πόδι στο… γκάζι για να τερματίσει στην κορυφή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook