Πως να το χάσει;

Από το καλοκαίρι που ξεκίνησαν να “χτίζονται” οι ομάδες της Α1 ΕΠΣΗ για το πρωτάθλημα η Δαμάστα ήταν από το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του, ωστόσο κανείς δεν θα περίμενε να έχει τόσο εύκολο έργο…

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με την Δαμάστα και τον Αλμυρό να φαίνονται πιο ικανές να κοντραριστούν για τον τίτλο, χωρίς ωστόσο να αφήνουμε απ έξω ομάδες όπως ο Ρωμανός, ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΝΟΜ. Όσο περνούσαν οι αγωνιστικές η Δαμάστα ξέφευγε από τις υπόλοιπες ομάδες και κρατούσε σταθερό προβάδισμα τίτλου ακόμα και χωρίς την διαδικασία των Play Off. Η αλλαγή προπονητή μέσα στην χρονιά δεν την επηρέασε όπως φάνηκε αφού έχει ποδοσφαιριστές με εμπειρία από παραπάνω κατηγορίες που μπορούν με ευκολία να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις.

Πλέον έχουμε φτάσει τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και η Δαμάστα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μόλις μια ήττα κρατώντας μια απόσταση 12 βαθμών από τον δεύτερο Αλμυρό και θέλει μόλις ένα βαθμό για να “κλειδώσει” και μαθηματικά το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της στην Α1 ΕΠΣΗ και συνάμα την άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες.

Φτάνοντας πλέον στο φινάλε της χρονιάς η Δαμάστα δείχνει πως ήταν η ομάδα που βάδιζε σταθερά μέσα στην χρονιά και αυτό της έδωσε τον τίτλο, αφήνοντας δεύτερο τον Αλμυρό που μέσα από τα μπαράζ των δεύτερων ΕΠΣ Κρήτης θα ψάξει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook