ΣΔΠΗ: Ανακοίνωση κατά του ΠΑΟΚ και της επιτροπής διαιτησίας ΕΠΣΗ

Με ανακοίνωση της ο Σύλλογος διαιτητών ποδοσφαίρου Ηρακλείου απαντάει στον ΠΑΟΚ για την ανακοίνωση του μετά το ματς με τον Ρωμανό.

Ενώ παράλληλα αναφέρεται για μια ακόμα φορά στην επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΗ ζητώντας απάντηση – στήριξη προς τους διαιτητές.

Η ανακοίνωση

Για άλλη μια φορά βλέπουμε μια ανακοίνωση κατά διαιτητών του ΣΔΠΗ από την ομάδα του ΠΑΟΚ πάνω σε 3 αξιόλογους και λαμπρούς διαιτητές …που κοσμούν το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο καθώς και σε πανελλήνιο αφού είναι αξιολογημένοι σε εθνικά πρωταθλήματα και τα πάνε έως τώρα περίφημα…

Δε θα μπούμε στη διαδικασία καν να απαντήσουμε για το ήθος και την αξιοπρέπεια των παιδιών αυτών σε ανθρώπους που κάθε Κυριακή απόγευμα τους φταίνε οι διαιτητές , που παραιτούνται από προεδρειες για να δημιουργούν εντυπώσεις…

Όσον αφορά το “θεσμικό όργανο” των διαιτητών Περιμένουμε την ανακοίνωση-απάντηση στήριξης προς τους διαιτητές από την επιτροπή διαιτησίας ΕΠΣΗ και την διεύθυνση ανάπτυξης (Ιωαννίδη -Φουκάκη) Σε περίπτωση μη απάντησης σημαίνει ότι συμφωνούν με την ανακοίνωση και αποδέχονται τους χαρακτηρισμούς. Όσο για τον ΠΑΟΚ ας επικεντρωθούν στην διοργάνωση του τελικού στο χωριό τους με όποιες ομάδες φτάσουν σε αυτόν.

Για το Δ.Σ Σ.Δ.Π.Η

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook