Στις Αρχάνες η προπόνηση της Δαμάστας

Η Δαμάστα αγωνίζεται στο Τυμπάκι την Κυριακή κόντρα στην τοπική ομάδα η οποία έχει έδρα με φυσικό χορτάρι και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού να κάνει προπόνηση στις Αρχάνες.

Στο γήπεδο των Αρχανών «μετακόμισε» το απόγευμα της Πέμπτης η Δαμάστα, καθώς το προπονητικό πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση σε φυσικό χόρτο και πραγματικά ένιωσε… σαν στο σπίτι της!

Οι άνθρωποι του Γιούχτα επεφύλαξαν την καλύτερη φιλοξενία στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στα στελέχη της ομάδας που βρέθηκαν στις Αρχάνες, με τους φροντιστές του συλλόγου των Αρχανών να είναι επί ποδός για να παρέχουν κάθε ευκολία στην Δαμάστα.

Μάλιστα, για να γίνει η προπόνηση της Δαμάστας, την ίδια ώρα η ομάδα του Γιούχτα μεταφέρθηκε στο διπλανό βοηθητικό γήπεδο για την δική της προπόνηση.

Ο πρόεδρος του Γιούχτα κ. Νίκος Μπουνάκης ήταν από νωρίς στο γήπεδο και μερίμνησε για όλα ενώ συζήτησε για αρκετή ώρα για διάφορα θέματα των δύο σωματείων και του ποδοσφαίρου γενικότερα με τον πρόεδρο της Δαμάστας κ. Αντώνη Παπαδάκη, ο οποίος παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας του στις Αρχάνες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook