Μεγάλη επιστροφή Ρουμπάκη στις Ασίτες!

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον Ρωμανό και στην Α1 ΕΠΣΗ, συμφώνησε με την ομάδα των Ασιτών επιστρέφοντας στην ομάδα του χωριού θέλοντας να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας.

Ο Μανώλης Ρουμπάκης αναμένεται να δώσει αρκετές λύσεις στο… συγκρότημα του Ζαχάρη Αναστασάκη που δείχνει με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου πως πάει να χτυπήσει μια θέση για την άνοδο…

Η ανακοίνωση των Ασιτών:

Το Δ.Σ. της Α.Ε.ΑΣΙΤΩΝ με μεγάλη χαρα,ικανοποίηση και υπερηφάνεια σας ανακοινώνει την επιστροφή ενός ακομη δικού μας παιδιού. Ο λόγος για τον Μανώλη Ρουμπακη,ο οποίος επιστρέφει στην οικογένεια μας μετά από σχεδόν μια δεκαετία.

Ένα παιδί γεννημα θρέμμα των ΑΣΙΤΩΝ αφού ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας μας ενώ μετά διατέλεσε καθοριστικό ρόλο με την παρουσία του σε δύο κατακτήσεις πρωταθλημάτων στην Α1 κατηγορία αλλά και στην συνέχεια με σημαντικές διακρισεις στο περιφερειακό πρωταθλημα.

Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα του Ρωμανού στην Α1 κατηγορία με γεμάτες χρονιές ενώ διατέλεσε και αρχηγός του. Μανώλη σε καλοσωριζουμε ξανά πίσω στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε καλό υπόλοιπο της σεζόν χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες.
🦁🦁🦁ΕΝΩΣΗ ΑΣΙΤΩΝ🦁🦁🦁

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook