Ένα ντέρμπι από τα παλιά έρχεται στον Κρουσώνα

Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε εχτές για την τρίτη φάση του θεσμού, έβγαλε ένα μεγάλο ντέρμπι το οποίο μας πάει αρκετά χρόνια πίσω και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλο τον κόσμο του Ηρακλείου.

Πιο συγκεκριμένα ΠΑΟΚ και Ηρόδοτος θα τεθούν αντιμέτωπει στην τρίτη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ ξυπνώντας μνήμες από τις παλιές “μονομαχίες” σε Γ’ Εθνική αλλά και Α1 ΕΠΣΗ. Οι δύο ομάδες έχουν την δική τους ιστορία στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και όχι μόνο και σίγουρα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μια… μάχη που θα μπορούσε εύκολα να είναι και τελίκός.

Ο ΠΑΟΚ που έχει αναλάβει τον τελικό κυπέλλου θέλει να φτάσει μέχρι τέλος, αφού πλέον ο βασικός στόχος γίνεται το κύπελλο, χωρίς ωστόσο να αφήνουν το πρωτάθλημα που άπαντες θέλουν να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα.

Από την άλλη ο Ηρόδοτος μπορεί να έχει στο μυαλό του τα Play Off ωστόσο και το κύπελλο είναι ένας θεσμός που ενδιαφέρει την ομάδα και σίγουρα θα παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα για να το πετύχει.

Όπως και να το δει κανείς αυτό το παιχνίδι, βγαίνει ντέρμπι, με τον κόσμο του Ηρακλείου να περιμένει με ανυπομονησία τη σέντρα της αναμέτρησης, που θα ξυπνήσει μνήμες του πρόσφατου και όχι μόνο παρελθόντος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook