Με γεμάτες… μπαταρίες στο ντέρμπι

Ο Ζαρός δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ μετά την απόφαση της ΕΠΣΗ και έτσι είχε όλο το χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα για το μεγάλο παιχνίδι με τον Αλμυρό.

Οι “πράσινοι”  έχουν να αγωνιστούν από τις 12 Ιανουαρίου και την ήττα τους στον Θραψανό από τον Ανθεστίωνα με 1-0 με αποτέλεσμα να μείνουν αρκετά πίσω στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο Δημήτρης Κόκκινος και οι ποδοσφαιριστές έχουν 14 ολόκληρες ημέρες να ξεκουραστούν, να γεμίσουν μπαταρίες και να διορθώσουν τα… κενά που έβγαλε η ομάδα στο τελευταίο ματς, αφού έχει την Κυριακή να αντιμετωπίσει μια φορμαρισμένη ομάδα, τον Αλμυρό!

Η ομάδα της Μεσσαράς θέλει άμεσα να επιστρέψει στις νίκες και σίγουρα ένα… τρίποντο σε ντέρμπι θα δώσει άλλο αέρα στον Ζαρό για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Μην ξεχνάμε πως πέρυσι οι “πράσινοι” έφτασαν μια… ανάσα από το πρωτάθλημα και η φετινή τους πορεία είναι κάπως εκτός πλάνων, γι αυτό και ψάχνουν αντίδραση για να μπουν στην τετράδα και εφόσον υπάρξουν Play Off να διεκδικήσει τον τίτλο..

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook