Λεμονάκης: “Πρώτη φορά είδα να κρίνουν άλλοι παράγοντες το αποτέλεσμα, με το έτσι θέλω”

Δίπλα στον Κώστα Μπουμάκη βρίσκεται ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μανώλης Λεμονάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του κάνει λόγω για καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος στο παιχνίδι της Κυριακής που έφερε την αποχώρηση του Κώστα Μπουμάκη από την προεδρία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δυστυχώς χθες στο γήπεδο του Κρουσώνα όλοι όσοι βρεθήκαμε γίναμε μάρτυρες μίας αλλοίωσης αποτελέσματος. Ένα παιχνίδι που στο 60ο λεπτό έπρεπε να είναι 3-0, τελικά στο 70’ ήταν 1-2, χωρίς να έχουμε καταλάβει τι έχει γίνει, με τη βοήθεια άλλων δυνάμεων. Όντας 20 χρόνια στα γήπεδα και έχοντας ακολουθήσει την ομάδα παντού σε όλη την Κρήτη, αλλά και στην Αθήνα, τον Πειραία και σε νησιά, πρώτη φορά είδα αυτό το πράγμα, να κρίνουν άλλοι παράγοντες το αποτέλεσμα, με το έτσι θέλω.

Να τονίσω, ότι δεν αναφέρομαι στον κύριο Κρασαγάκη. Προσπαθούσαμε να διώξουμε τους φίλους της ομάδας πριν τελειώσει το παιχνίδι για να προστατέψουμε την ομάδα στη λήξη του αγώνα από τους αφηνιασμένους Κρουσανιώτες, που έβλεπαν αυτά που γίνονταν στο γήπεδο εις βάρος του ΠΑΟΚ και δεν τα πίστευαν. Αναρωτιέμαι ποια θα είναι η αντίδραση τους στο επόμενο παιχνίδι στον Κρουσώνα, σε τυχών λάθη και ανωτέρων δυνάμεων ξανά.

Σαν Γενικός Αρχηγός και πιο παλιό μέλος του Δ.Σ., στηρίζω τον Κώστα Μπουμάκη, έναν άνθρωπο με ήθος και αξιοπρέπεια που εμπνέει το σεβασμό όλων μας. Έναν άνθρωπο που χωρίς προσωπικό συμφέρων ματώνει για τον Κρουσώνα. Η κοινωνία του Κρουσώνα στηρίζει τον Κώστα Μπουμάκη.

Με τιμή, Μανώλης Λεμονάκης».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook