Αγχωτική πρόκριση για Ανθεστίωνα – Πέρασαν Ρούβας, Ποσειδώνας

Παραλίγο να γίνει θύμα έκπληξης ο Ανθεστίωνας κόντρα στην εντυπωσιακή Φαιστό, ωστόσο κατάφερε μέσα από τα πέναλτι να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η Φαιστός παρότι ήταν ομάδα παρακάτω κατηγορίας κατάφερε να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Μάριου Σηφάκη αφού πήρε… κεφάλι στο σκορ στο δεύτερο μέρος, όμως ο Ανθεστίωνας έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί δεν άλλαξε το παραμικρό με αποτέλεσμα η πρόκριση να παιχτεί στην “ρώσσικη ρουλέτα”. Από την άσπρη βούλα ο Ανθεστίωνας ήταν πιο ψύχραιμος καταφέρνοντας παράλληλα να πάρει την πρόκριση με 4-3.

Στο άλλο ματς της ημέρας που γινόταν το μεσημέρι, ο Ρούβας μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεκάλεπτο, όμως βρήκε απάντηση και στο 58ο είχε πάρει κεφάλι στο σκορ με 1-2.

Πάντως η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού δεν το έβλαε κάτω ισοφάρισε σε 2-2, όμως τα δύο πέναλτι του Ξημεράκη στο 76′ και στο 85′ έδωσαν την πρόκριση στην ομάδα της Γέργερης.

Τέλος στο παιχνίδι που έκλεισε την ημέρα στο κύπελλο ΕΠΣΗ, ο Ποσειδώνας παρότι προηγήθηκε 2-0 αγχώθηκε αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση με 3-2 κόντρα σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας κάνοντας την έκπληξη…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook