Κέρδισε και η Κ14 στο Λασίθι!

Μετά την εφτάρα των Μικτών ΕΠΣΗ της Κ12, ήρθε η σειρά της Κ14 να πάρει το τρίποντο στην πρεμιέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, κερδίζοντας την αντίστοιχη του Λασιθίου με 2-1.

Η ομάδα του Ηρακλείου μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο παιχνίδι αφού κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 22ο λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασιλάκη.

Η απάντηση για την ομάδα του Λασιθίου ήταν άμεση αφού στο 40ο λεπτό ο Φραγκιαδάκης ισοφάρισε στέλνοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη το… συγκρότημα του Γιάννη Χατζησεβαστού μπήκε δυνατά και στο 50ο ο Χρονάκης με ωραίο σουτ έκανε το 2-1 βάζοντας και πάλι μπροστά την ομάδα του. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και έτσι η ΕΠΣΗ μπήκε με το… δεξί στο φετινό πρωτάθλημα που έχει στόχο άλλη μια χρονιά την είσοδο στην τετράδα και φυσικά την κατάκτηση του τίτλου.

ΣΥΝΘΕΣΗ Κ14 ΕΠΣΗ
Παπαδάκης, Μαυροειδής (65′ Καραντινός), Ρολάκης, Περάκης, Βασιλάκης (42′ Κατσαβούνης), Κουτσουπιάς, Νοικοκυρακης, Κώττας (42′ Καρπαθάκης), Γκιαουράκης (53′ Ντουράκης), Πάπα (53′ Αδαμάκης), Γκούντελος (42′ Χρονακης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook