Περήφανοι για τον Ντουράκη στον Γιούχτα

Μετά την ανακοίνωση της αποστολής για την Κ14 των Μικτών ΕΠΣΗ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Γιούχτας εκφράζει την χαρά του για τον ποδοσφαιριστή Νίκο Ντουράκη που βρίσκεται στις ακαδημίες της Αρχανιώτικης ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση: Η Ακαδημία του Γιούχτα έχει κάνει τα τελευταία χρόνια τεράστια βήματα προόδου και με μεγάλη χαρά η οικογένεια του σωματείου βλέπει το όνομα ενός δικού της παιδιού, του Νίκου Ντουράκη, να βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα της Μικτής Ομάδας Κ14 ΕΠΣΗ!

Ο 13χρονος επιθετικός (γεν. 2006) είναι μεταξύ των 18 ποδοσφαιριστών που επέλεξε ο ενωσιακός προπονητής κ. Γιάννης Χατζησεβαστός για την αποστολή στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, που θα γίνει την Τετάρτη στον Άγιο Νικόλαο με αντίπαλο το Λασίθι.

Είναι μια πολύ ευχάριστη είδηση για τον Γιούχτα και τις Αρχάνες, θέλοντας να υπάρχουν υγιείς βάσεις από τις μικρές ηλικίες και η κλήση του Νίκου Ντουράκη στην Μικτή Κ14 ΕΠΣΗ επιβεβαιώνει τις προσδοκίες μας. Να τονίσουμε ότι ο Νίκος και η οικογένειά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με τον Γιούχτα, με τον πατέρα του Αντώνη Ντουράκη, να είναι επί χρόνια φροντιστής και στέλεχος του σωματείου μας. Τόσο εκείνος και η οικογένειά του, όσο και όλος ο Γιούχτας, καμαρώνουν για τον Νίκο και εύχονται καλή επιτυχία στους αγώνες που θα δώσει με την Μικτή ΕΠΣΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook