Γκαναδάκης: “Στόχος το… τρίποντο για μείνουμε ψηλά”

Δηλώσεις για την μέχρι τώρα πορεία του Ρωμανού, αλλά και για το ματς με τον ΟΦΑ παραχώρησε στο athleticradio.gr ο Θανάσης Γκαναδάκης.

Το απόγευμα του Σαββάτου στο Πανεπιτσήμιο πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, ισοφαρίζοντας την Μινωική σε 2-2 δείχνοντας το δρόμο στους συμπαίκτες του για το “διπλό”, όπου τελικά ήρθε με 4-2.

Ο λόγος για τον Θανάση Γκαναδάκη, ο οποίος φέτος είναι από τους βασικούς παράγοντες των “κιτρινόμαυρων” στην εντυπωσιακή πορεία που κάνουν στο πρωτάθλημα.

Ο νεαρός μέσος αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΑ που “καίγεται” για βαθμούς, ενώ μίλησε και για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

“Το παιχνίδι της Κυριακής έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Ο ΟΦΑ χρειάζεται τους βαθμούς μιας και βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Εμείς από την αρχή της χρονιάς έχουμε βάλει στόχο να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να παίρνουμε νίκες.Μέχρι τώρα τα πηγαίνουμε εξαιρετικά, όμως ακόμα είμαστε στην αρχή. Στόχος μας στο παιχνίδι της Κυριακής όπως και σε κάθε ματς είναι το τρίποντο για να μείνουμε κοντά στην κορυφή”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook