Δημαράκης: Κατέβασε… ρολά στον πρώτο γύρο!

Η Δαμάστα μέσα στο καλοκαίρι πρόσθεσε στο δυναμικό της ποδοσφαιριστές για την θέση του τερματοφύλακα και της άμυνας, που ήταν για παραπάνω κατηγορία και μέχρι τώρα επιβραβεύεται έχοντας δεχτεί μόλις 4! γκολ σε 13 αγωνιστικές.

Μπάμπης Παπαδομιχελάκης ,Γιώργος Χαρίτος, Δουλγεράκης, Αποστολάκης και φυσικά Ανέστης Αναστασιάδης, έχουν δημιουργήσει ένα τοίχος μπροστά από τον Βαγγέλη Δημαράκη, ο οποίος ανα πάσα όρα και στιγμή κατεβάζει… ρολά την φετινή χρονιά με αποτέλεσμα η Δαμάστα να δέχεται γκολ με το… σταγονόμετρο.

Ο Δημαράκης συχνά πυκνά πραγματοποιεί εξαιρετικές επεμβάσεις σε αυτές τις πρώτες 13ης αγωνιστικές και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως είναι από τους πιο φορμαρισμένους τερματοφύλακες της κατηγορίας βλέποντας παράλληλα και τα στατιστικά.

Η Δαμάστα φέτος στο φινάλε του πρώτου γύρου έχει καταφέρει να δεχτεί μόλις 4 γκολ, ενώ στα ντέρμπι έχει δεχτεί μόλις 1 γκολ και αυτό από τον Αλμυρό. Άπαντες στην ομάδα θέλουν να συνεχίσει έτσι ο έμπειρος τερματοφύλακας, προκειμένου να ολοκληρωθεί και ο στόχος της ομάδας που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.