“Μάχη” για γερά νεύρα στο πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣΗ

Εντυπωσιακό όπως φαίνεται θα είναι το πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣΗ μέχρι το τέλος της χρονιάς, αφού 7 ομάδες βρίσκονται μια… ανάσα από την κορυφή.

Ένα από τα ενδιαφέροντα πρωταθλήματα της φετινής χρονιάς αναμένεται να γίνει στην Β1 ΕΠΣΗ, αφού επτά ομάδες διεκδικούν τον τίτλο άλλες με περισσότερες πιθανότητες και άλλες με λιγότερες.

Στην κορυφή αυτή τη στιγμή μετά το πέρας των πρώτων 8 αγωνιστικών, ο Ποσειδώνας μαζί με τον Μοχό μοιράζονται την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 19 βαθμούς, ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολουθούν τα Κανάρια.

Στο κόλπο της κορυφής βρίσκεται και η Ομόνοια που έχει 17 βαθμούς έχοντας φέτος στόχο να κάνει την διαφορά και να πανηγυρίσει την επιστροφή της στην Α2 ΕΠΣΗ.

Την  επτάδα που βρίσκονται όλοι κοντά κλείνει ο νεοφώτιστος Γιούχτας 2010 και Νέοι Ηροδότου με την πρώτη ομάδα να έχει 15 και τους “κυανόλευκους” 13.

Καταλαβαίνει κανείς με αυτή την βαθμολογία πόσο σημαντικό και εντυπωσιακό αναμένεται στην συνέχεια του το πρωτάθλημα με όλες τις ομάδες να είναι σίγουρο πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για τον τίτλο και την άνοδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook