Από Δευτέρα τα έργα στα Μάλια – Κανονικά στην έδρα του το παιχνίδι του Σαββάτου

Στο γήπεδο των Μαλίων θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της τοπικής ομάδας κόντρα στην Μινωική μιας και τα έργα που είναι προγραμματισμένα να γίνουν στο γήπεδο θα ξεκινήσουν από την επόμενη εβδομάδα.

Ένα μεγάλο πρόβλημα για τον ΠΑΝΟΜ σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές είναι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου. Ένας χλοοτάπητας επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα η διοίκηση να λαμβάνει άμεσα μέτρα για την βελτίωση του.

Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση του ΠΑΝΟΜ βρήκε την άκρη για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν  με γοργούς ρυθμούς, ενώ θα προστεθούν και προβολείς.

Παρόλα αυτά τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την ομάδα με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί κανονικά ο αγώνας του Σαββάτου κόντρα στην Μινωική στο γήπεδο του ΠΑΝΟΜ.

Στα αγωνιστικά οι “κιτρινόμαυροι” μετά την υπερπροσπάθεια κόντρα στην Δαμάστα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα για να μείνουν σε τροχιά τετράδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook