Βασιλειάδης: “Φεύγω γεμάτος με ήσυχη την συνείδηση μου”

Με μια δήλωση στην επίσημη σελίδα των Γουβών αποχαιρέτησε την ομάδα ο Βασίλης Βασιλειάδης, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Σήμερα κλείνει ένας κύκλος. Ένα όμορφο ταξίδι τριών ετών φτάνει στο τέλος του. Ένα ταξίδ όπου γευτήκαμε τα πάντα. Όλα έγιναν μέσα από πολλή προσπάθεια και δουλειά, τίποτα δεν μας χαρίστηκε. Βρήκα δίπλα μου αξιόλογους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, σεβάστηκαν και αναγνώρισαν την δουλειά μου. Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα πάντα λειτουργούσαμε σαν ομάδα. Αφιερώσαμε χρόνο και πολύ σπορωπική ζωή για να αλλάξουμε πράγματα και να φέρουμε την ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία σε άλλο επίπεδο.

Νομίζω αυτό φαίνεται και αναγνωρίζεται και δεν είναι δίκαιο να το αφμισβητεί κανείς. Δώσαμε όραμα και κίνητρο σε παιδιά της περιοχής μας, όμως τα πράγματα φέτος δεν πάνε όπως θα θέλαμε. Κανείς δεν ήθελε τη λύση της συνεργασίας, όμως ότα τα πράγματα δυσκολεύουν πρέπει να πέρνονται γενναίες αποφάσεις για το καλό της ομάδας. Αναλαμβάνω όποι ευθύνει μου αναλογεί και καλώ την διοίκηση αλλά και τον κόσμο των Γουβών τώρα στα δύσκολα να σταθεί στο πλευρό του Δήμου Φουντουλάκη μέχρι τέλος γιατί αξίζει. Προτρέπω όλους τους ποδοσφαιριστές τώρα που φεύγω να βοηθήσουν και να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο, ώστε να βρει η ομάδα τηο δρόμο της. Να αποδείξουν σε όλοτς ότι δίκαια τους εμπιστεύομαι και τους εμπιστεύθηκα όλα αυτά τα χρόνια.

Θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όσους στεναχώρησα είτε είναι ποδοσφαιριστές, είτε άνηκαν στην διοίκηση, είτε ήταν απλοί φίλαθλοι. Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει κάτι προσωπικό με κανέναν. Ευχαριστώ όλες τις διοικήσεις που συνεργαστήκαμε μέχρι σήμερα αλλά και αυτούς εκτός διοίκηση γιατί πραγματικά πάσχιζαν καθημερινά με ανιδιοτέλεια για το καλό της ομάδας. Ευχαριστώ τα παιδιά μου, τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε και ιδιαίτερα αυτούς που ήταν κοντά μου και στα δύσκολα πρώτα χρόνια. Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Βαιραμάκη και Δημήτρη Δαριβιανάκη για την καλή και επικοδομιτική συνεργασία που είχαμε και τους εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι κάνουν. Ευχαριστώ τον φροντιστή μας κ. Γιώργο τον βοηθό του Χρήστο και τους εύχομαι πάντα υγεία. Τέλος στον νέο προπονητή εύχομαι καλή δύναμη, υγεία και να καταφέρει να φτάσει την ομάδα εκεί που αξίζει.

Φεύγω γεμάτος με ήσυχη την συνείδηση και ξέροντας ότι πάντα ήμουν εκεί για το καλό της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές μου αλλά και την διοίκηση. Να ξέρουν ότι θα είμαι δίπλα τους όποτε το χρειαστούν. Συνταξιδιώτες μου, κάπου εδώ πρέπει να κατέτβω. Καλή δύναμη, καλή συνέχεια στον ΠΑΟ Γουβών.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΤΗΤΑ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook