Ανακοίνωσε τον βασικό χορηγό της η Δαμάστα

Δαμάστα και MARITIME MEDICAL INVESTMENTS συμφώνησαν και έδωσαν τα χέρια για να γίνει η εταιρία μέγας χορηγός της ομάδας για τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμάστας τα τελευταία χρόνια είναι ένα σωματείο που, υπό την διοικητική ηγεσία του κ. Αντώνη Παπαδάκη, αποτελεί πρότυπο οικονομικής σταθερότητας, συνέπειας και ευρωστίας, επενδύοντας σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και σε υποδομές, σε εγκαταστάσεις, με συνεχείς κινήσεις για τη γενικότερη ανάπτυξη που οραματίζονται οι άνθρωποί του.

Τα πράγματα τώρα μπαίνουν πλέον σε ένα νέο δρόμο, έναν δρόμο που θα οδηγήσει τα επόμενα χρόνια την Δαμάστα με ασφάλεια σε πολύ υψηλά επίπεδα. Σε επίπεδα που θα ζήλευαν ακόμα και κορυφαίες ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών. Το όνομα-κλειδί για τη νέα σελίδα που ανοίγει για το σωματείο είναι… MARITIME MEDICAL INVESTMENTS. Πρόκειται για τον ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ που αναλαμβάνει άμεσα να στηρίξει την προσπάθεια της Δαμάστας σε ερασιτεχνικό επίπεδο και να την οδηγήσει στο προσεχές μέλλον στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, εκεί όπου θα αποτελέσει την εγγύηση για την δημιουργία της ΠΑΕ και της μετοχικής της σύνθεσης!

Η MARITIME MEDICAL INVESTMENTS είναι ένας Πολυεθνικός Διεθνής Όμιλος Εταιρειών, με επιχειρηματικές δραστηριότητες σε όλες τον κόσμο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η MARITIME MEDICAL INVESTMENTS ήταν αυτή που δια μέσου του κ. Παπαδάκη είχε εκδηλώσει πριν δύο χρόνια ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ ΟΦΗ!

Στο Ηράκλειο βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι συνέταιροι του κ. Αντώνη Παπαδάκη, ο κ. Κωνσταντίνος Κάτσικας και ο CEO Ελλάδας-Κύπρου της εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Σόκος, παρακολουθώντας μάλιστα και τον αγώνα της Δαμάστας με τον Ανθεστίωνα.

Στο περιθώριο του αγώνα έγινε συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δαμάστας παρουσία των κ.κ. Κάτσικα και Σόκου και ανακοινώθηκε η δυναμική είσοδος της MARITIME MEDICAL INVESTMENTS στο σωματείο, ενώ αναλύθηκε το πλάνο που θα ακολουθηθεί τα επόμενα χρόνια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook