Κοινή ανακοίνωση από Γούβες και Χερσόνησο για το γειτονικό ντέρμπι

Με μια κοινή ανακοίνωση η διοίκηση των Γουβών και της Χερσονήσου καλούν τον φίλαθλο κόσμο των ομάδων να δώσουν το παρών σε ένα παιχνίδι γιορτή για την περιοχή.

Είναι ένα τοπικό ντέρμπι κόντρα σε δύο πολύ καλές ομάδες, ωστόσο οι άνθρωποι των Γουβών και της Χερσονήσου δείχνουν τις εξαιρετικές σχέσης που έχουν με μια κοινή ανακοίνωση, που καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Τα Δ.Σ της ομάδας των Γουβών και της Χερσονήσου καλούν τον φίλαθλο κόσμο του Δήμου Χερσονήσου και όχι μόνο να δώσει το παρών στην Κυριακάτικη αναμέτρηση (20/10) μεταξύ των δύο σωματείων για την 6η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ. Οι δύο ομάδες παρήγαγαν, παράγουν και θα συνεχίσουν να παράγουν έργο για αυτό που αγωνίζονται και αγαπούν όλα αυτά τα χρόνια, το ποδόσφαιρο. Δύο ομάδες με πολλά κοινά σημεία οι οποίες θα είναι αντίπαλες μόνο για 90 λεπτά και το μόνο που τις χωρίζει είναι η απόσταση 5 χιλιομέτρων. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα το οποίο, ενώνει συναρπάζει και δημιουργεί μόνο φίλους. Ο Πρόεδρος του ΠΑΟ Γουβών, Φουντουλάκης Δημόκριτος Ο Πρόεδρος της Χερσονήσου, Φασουλάς Γεώργιος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook