Βολονάκης: “Επιστρέφω σε γνώριμο περιβάλλον”

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στον πάγκο του ΠΑΟΚ παραχώρησε στο athleticradio.gr ο Δημήτρης Βολονάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στις στιγμές που έχει ζήσει με τον ΠΑΟΚ στο παρελθόν, ενώ μίλησε και για την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην ομάδα, εκφράζοντας την πεποίθηση του πως με δουλειά θα έρθουν και πάλι τα χαμόγελα και η καθημερινότητα στους “ασπρόμαυρους”.

Μάλιστα ο Δημήτρης Βολονάκης αναμένεται να κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση και να έχει μια πρώτη γνωριμία με τους νέους του παίκτες.

Οι δηλώσεις του: “Να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον πρόεδρο Μπουμάκη για την επιλογή τους στο πρόσωπο μου. Επιστρέφω σε ένα περιβάλλον που είναι αρκετά γνώριμο σε εμένα και σε μια ομάδα που έχουμε ζήσει ευχάριστες και μεγάλες στιγμές. Αυτή την στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε μια μικρή κρίση και η δουλειά η δική μου και των παικτών είναι να δουλέψουμε σκληρά και να ανατρέψουμε άμεσα το κλίμα, γιατί δεν είναι κολακευτικό να βρίσκεται στην 10η θέση ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα σε επαφές που είχα με τον Κώστα Μπουμάκη αναφέραμε και την έλλειψη που έχουμε σε παίκτες κάτω των 20 και θα δώσουμε βαρύτητα σε αυτό. Πιστεύω στις δυνατότητες μου αλλά και των ποδοσφαιριστών μου και με δουλειά θα μπορέσουμε άμεσα να επαναφέρουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που αξίζει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook