Νέο “σοκ” στον ΟΦΑ: Ρήξη χιαστού ο Δαγκωνάκης!

Η… ατυχία στον ΟΦΑ ξανά χτύπησε την “πόρτα” αφού μέσα σε ένα μήνα η ομάδα του Λευτέρη Ρουσάκη έχει χάσει δύο ποδοσφαιριστές με χιαστό. Μετά τον Κλωνάρη και ο Δημήτρης Δαγκωνάκης θα απουσιάσει για αρκετό διάστημα από τους αγωνιστικούς χώρους.

Πιο συγκεκριμένα ο τρίτος αρχηγός του ΟΦΑ Δημήτρης Δαγκωνάκης μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της Κυριακής με την Δαμάστα έκανε μαγνητική εξέταση στην οποία υπεβλήθη με αποτέλεσμα να δείξει ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Αυτό σημαίνει πως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των “πρασίνων” θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα ξεκινήσει την αποκατάσταση για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους κάτι βέβαια που θα αργήσει πολύ.

Αυτός ήταν ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός για την ομάδα του ΟΦΑ, αφού μέσα σε ένα μήνα έχει χάσει δύο ποδοσφαιριστές “βαρόμετρα” για την πορεία στο πρωτάθλημα με τον ίδιο τραυματισμό.

Η διοίκηση του ΟΦΑ με ανακοίνωση της αναφέρει: “Το Δ.Σ της ομάδας μας, οι προπονητές και οι συμπαίχτες του θα σταθούν δίπλα στον αθλητή μας και θα κάνουν τα πάντα για την γρηγορότερη και κυρίως ασφαλέστερη αποκατάσταση του τραυματισμού του και τον περιμένουμε ξανά στο γήπεδο σύντομα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook