Νικητής ο Ηρόδοτος στην Ρώσικη ρουλέτα!

Ο Ηρόδοτος ήταν ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι με την Δαμάστα παίρνοντας την πρόκριση μέσα από τα πέναλτι με 4-2.

Σε ένα παιχνίδι όπου έγιναν ελάχιστες φάσεις Δαμάστα και Ηρόδοτος δεν κατάφεραν να ξεκλειδώσουν τις αντίπαλες άμυνες, αφού οι μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και τα αβίαστα λάθη δεν άφησαν τις δύο ομάδες να κάνουν κάτι σημαντικό στα πρώτα 90 λεπτά με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στην παράταση, όπου σε αυτή θα αγωνιζόταν οι δύο ομάδες με 10 παίκτες αφού ο Αμαραντίδης και ο Παπαδομιχελάκης δέχτηκαν την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Βισκαδούρο.

Στην παράταση ο Ηρόδοτος με ένα γκολ που θα μπει στα καλύτερα της χρονιάς, αφού ο Γαρεφαλάκης με σουτ πίσω από το κέντρο κρέμασε τον Δημαράκη κάνοντας το 1-0 για τον Ηρόδοτο.

Στην συνέχεια η Δαμάστα απείλησε με Ρουμπάκη, Καστελλιανάκη και Μαρκάκη, ωστόσο ο Ηρόδοτος είχε την φάση να καθαρίσει το ματς με τον Βαρκάκο, που βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή, όμως πλάσαρε άουτ.

Στην επανάληψη της παράτασης η Δαμάστα είχε την κατοχή της μπάλας μιας και έπαιζε με παίκτη παραπάνω, αφού στο φινάλε της πρώτης παράτασης ο Ανισσάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, όμως οι κεφαλιές των Αναστασιάδη, Κεφαλούκου δεν βρήκαν στόχο. Η συνέχεια ήταν ανάλογη, και παίκτες του Μανώλη Σουτζή κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, αφού ο Αναστασιάδης κέρδισε πέναλτι από τον Ντελία και ο “Καστέλλος” από την άσπρη βούλα έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στα πέναλτι η ομάδα του Νίκου Σουργιά ήταν πιο ψύχραιμη και με το 4-2 κατάφερε να πάρει την πρόκριση σε ένα ματς γιορτή για το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

Μ πείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr