Πάει χωρίς άγχος στο Γάζι η Γόρτυνα

Με ενημέρωση στην επίσημη σελίδα της ομάδας η Γόρτυνα πηγαίνει στο Γάζι με σκοπό να διασκεδάσει το παιχνίδι και να κερδίσει ότι μπορεί κόντρα στον Αλμυρό για την 2η αγωνιστική.

Η ενημέρωση της Γόρτυνας:

2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 ΕΠΣΗ “Το χαμόγελο του παιδιού”, και η ομάδα μας αντιμετωπίζει στον Αλμυρό την ομώνυμη τοπική ομάδα. Ο Αλμυρός ο οποίος αποκαλύπτετε για πρώτη φορά φέτος επίσημα στο γήπεδό του, ενισχύθηκε σημαντικά κι είναι ένας από τους βασικότερους διεκδικητές του τίτλου. Μετά μάλιστα την ισοπαλία της πρεμιέρας με το Τυμπάκι, δεν έχει την πολυτέλεια άλλη απώλειας και θα τα δώσει όλα για τη νίκη.
Συνεπώς η ομάδα μας στο αυριανό ματς δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα. Έτσι θα παίξει χωρίς άγχος, θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική και ότι κι αν πάρει από το ματς θα είναι μόνο κέρδος.
Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Χαλκιαδάκης θα έχει στη διάθεση του τον Ψωμά που ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το φιλικό με τη Δαμάστα, ενώ εκτός αποστολής για τελαυταία φορά θα είναι ο τιμωρημένος από πέρυσι Κοζωνάκης.
Το ματς με τον Αλμυρό θα γίνει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 4.30 μ.μ. στο γήπεδο του Αλμυρού και θα το διευθύνουν οι κ. Ζαφείρης Α., Σφακιανάκης Δ., και Μάτσας Κ. με παρατηρητή τον κ. Βαϊλάκη Νίκο.
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook