Βοηθός προπονητή στον Αλμυρό ο Χατζηδιαμαντής!

Σε ένα πρόσωπο που γνωρίζει όσο λίγοι το ποδόσφαιρο εμπιστεύτηκαν την θέση του βοηθού προπονητή στον Αλμυρό, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Χατζηδιαμαντής θα είναι στο πλευρό του Βασίλη Πλεσίτη.

Ο έμπειρος προπονητής που έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία από τον πάγκο των Νέων Ηροδότου και φυσικά του ΠΟΑ μαζί με τον Βασίλη Κρασανάκη, ενώ έχει καθίσει και στον πάγκο άλλων μεγάλων ομάδων όπως ο ΠΑΟΚ, συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και για το υπόλοιπο της σεζόν θα βρίσκεται δίπλα στον Βασίλη Πλεσίτη.

Μάλιστα ο Γιώργος Χατζηδιαμαντής, θα αναλάβει και την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών, με τους ανθρώπους του Αλμυρού να δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στον έμπειρο τεχνικό. Αναμφίβολα είναι μια σπουδαία κίνηση για το προπονητικό επιτελείο και σίγουρα με τις γνώσεις του θα μπορεί να δώσει αρκετά πράγματα στους ποδοσφαιριστές.

Ήδη ο Γιώργος Χατζηδιαμαντής έχει αρχίσει δουλειά, αφού από το απόγευμα της Παρασκευής έκανε την πρώτη του προπόνηση έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους του παίκτες…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook