Ποσειδώνας: “Το Ικάριο του χρόνου θα είναι το γήπεδο μας”

Θέση για όλα όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες ώρες πήρε ο Ποσειδώνας με ανακοίνωση του κάνοντας λόγο πως τη νέα χρονιά το Ικάριο θα είναι ένα ενεργό γήπεδο και θα είναι έδρα της ομάδας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας είναι στο γήπεδο τις ΑΕΚ φέτος γιατί ετοιμάζουμε το Ικάριο για την νέα χρονιά. Στο γήπεδο γίνονται έργα για να ετοιμαστεί για την νέα σεζόν. Βέβαια κάποιες ομάδες που έχουν θέματα μερικές φορές με το γήπεδο τους μας ενημερώνουν και κάνουν κάποιες προπονήσεις εκεί.

Είμαστε μια ομάδα με ιστορία και μετά από τόσα χρόνια η ομάδα θα έχει έδρα το Ικάριο. Εννοείται φυσικά ότι θα βοηθήσουμε κάποιες άστεγες ομάδες ή ομάδες που έχουν πρόβλημα με το γήπεδο τους ,υπάρχει εξωστρέφεια από την ομάδα μας αλλά πάντα με συνεννόηση,όπως η ιστορικές ομάδες της πόλης μας ο Εργοτέλης και ο Ηρόδοτος που όταν έχουν θέμα έρχονται σε επαφή μαζί μας και κάνουν εκεί κάποιες προπονήσεις.

Δείχνουν με αυτό τον τρόπο και τον σεβασμό απέναντι στον ιστορικό σύλλογο των ανατολικών προαστίων τον Ποσειδώνα. Το Ικαριο του χρόνου θα είναι ένα ενεργό γήπεδο και θα είναι το γήπεδο μας.