Ρήξη χιαστού ο Κλωνάρης!

Το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα έβγαλε η μαγνητική του έμπειρου κεντρικού αμυντικού, αφού υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ο Μανώλης Κλωνάρης που αναμενόταν να ηγηθεί το κέντρο της άμυνας του ΟΦΑ για τη νέα αγωνιστική χρονιά, ήταν ιδιαίτερα άτυχος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ρωμανό αφού αποχώρησε τραυματίας.

Ο ίδιος έκανε μαγνητική η οποία έβγαλε το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα, αφού ο Μανώλης Κλωνάρης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Μάλιστα η διοίκηση των “πρασίνων” με ανακοίνωση της στέκεται δίπλα στον παίκτη και του εύχεται γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ανακοίνωση:Το Δ.Σ. της ομάδας μας, οι προπονητές και οι συμπαίχτες του θα σταθούν δίπλα στον αθλητή μας και θα κάνουν τα πάντα για την γρηγορότερη και κυρίως ασφαλέστερη αποκατάσταση του τραυματισμού του. Ο Μανωλης είναι και θα παραμείνει μέλος της ομάδας μας, ηθικά και υλικά στεκόμαστε δίπλα του και τον περιμένουμε ξανά στο γήπεδο σύντομα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook