Επίσημο: Στην Γόρτυνα Γιαννουλάκης – Κοκορέλιας

Ολοκληρώθηκαν δύο ακόμα σημαντικές μεταγραφές για την Γόρτυνα λίγες ημέρες πριν την σέντρα του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Για τον Φραγκίσκο Γιαννουλάκη σας είχε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό το athleticradio.gr ο οποίος είχε συμφωνήσει και έκανε προπονήσεις με την ομάδα των Αγίων Δέκα.

Παράλληλα ο Μιχάλης Κοκορέλιας που αγωνιζόταν στην Δαμάστα, ενώ έχει περάσει και από τις ακαδημίες του ΠΟΑ έδωσε τα… χέρια με τους ιθύνοντες της ομάδας και πλέον θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Άλλους δύο αξιόλογους ποδοσφαιριστές προσέθεσε σήμερα στο δυναμικό της οι ομάδα μας. Οι αμυντικοί Φραγκίσκος Γιαννουλάκης και Μιχάλης Κοκορέλιας, οι οποίοι εδώ και λίγες μέρες έκαναν ήδη προετοιμασία με την ομάδα μας έγιναν σήμερα και επίσημα μέλη της.

Ο Φραγκίσκος που είναι 23 ετών, αγωνιζόταν πέρυσι στην Τύλισο έχοντας 1634 λεπτά συμμετοχής και 1 γκολ, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα του Ασημίου και για τρία χρόνια αυτή του Ζαρού.

Ο Μιχάλης γεννήθηκε το 1999 και πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα της Δαμάστας έχοντας 355 λεπτά συμμετοχής και 1 γκολ, ενώ παλιότερα είχε αγωνιστεί στον Κεραυνό Ηρακλείου και στον Ερμή Ατσαλένιου.

Καλώς ήρθατε στη Γόρτυνα. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά.