Μποκέας στο athleticradio.gr: “Τιμή για το Μαλεβίζι ο Τελικός στον Κρουσώνα”

Ο νέος Δήμαρχος Μαλεβιζίου, μία μέρα μετά την οριστικοποίηση της διεξαγωγής του Κυπέλλου ΕΠΣΗ στον Κρουσώνα και για πρώτη φορά στον Δήμο Μαλεβιζίου, χαιρέτισε την απόφαση της τοπικής ποδοσφαιρικής Ενωσης

Οριστικοποιήθηκε με την ανακοίνωση της Προκήρυξης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ οτι ο φετινός Τελικός θα γίνει στον Κρουσώνα. 

Θα είναι η πρώτη φορά που η διεξαγωγή του θα γίνει στο Μαλεβίζι και ο νέος Δήμαρχος Μαλεβιζίου, που στις 30/8 θα ορκιστεί και θα αναλάβει επίσημα, Μενέλαος Μποκέας, μίλησε στο athleticradio.gr:

“Είναι ευθύνη και μεγάλη τιμή για το Μαλεβίζι. Είναι πολύ σημαντικό για τον Δήμο, αλλά και τον Κρουσώνα, οτι θα γίνει εκεί ο Τελικός για πρώτη φορά.

Εμείς θα υποστηρίξουμε την Διοργάνωση και θα είναι μία Γιορτή του ποδοσφαίρου. Θα δουλέψουμε όλοι για την ομαλή διεξαγωγή του και θα γίνει ένα ματς που θα το απολαύσουν οι φίλαθλοι.

Είναι μία ιστορική στιγμή, αφού θα γίνει για πρώτη φορά στον Δήμο και χαιρετίζουμε τέτοιες Διοργανώσεις στην περιοχή μας”.

Ενώ για το Σούπερ Καπ, Πόρος – ΠΟΑ, που θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου στην Δαμάστα ανέφερε: 

“Μπαίνουμε στον ποδοσφαιρικό χάρτη δυναμικά, αφού φέτος και οι δύο Τελικοί της ΕΠΣΗ θα γίνουν στο Μαλεβίζι. Θα διεκδικήσουμε να παίξουμε ενεργό ρόλο και μελλοντικά σε σημαντικά Αθλητικά γεγονότα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook