“Τέλος” από τον ΕΓΟΗ ο Ζανταλής – Ευχαρίστησε Κοντάκη

Ένα προσωπικό πρόβλημα στέρησε από τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΕΓΟΗ τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Παρελθόν πριν γίνει παρών αποτελεί από το ρόστερ του ΕΓΟΗ Ο Νίκος Ζανταλής, αφού λόγω προσωπικού προβλήματος δεν θα μπορέσει να μετακομίσει στο Ηράκλειο με την διοίκηση των “πρασίνων” να καταλαβαίνει το πρόβλημα και να αποδεσμεύει τον ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος μίλησε στο athleticradio.gr και στάθηκε ιδιαίτερα στον προπονητή του Γιάννη Κοντάκη που έκανε τεράστια προσπάθεια να τον κρατήσει στην ομάδα αλλά και το Δ.Σ. με τον πρόεδρο για την συνεργασία που είχαν.

“Αποχωρώ από τον ΕΓΟΗ για προσωπικούς λόγους και δυστυχώς δεν θα μπορέσω να συνεργαστώ με έναν άνθρωπο όπως είναι ο Γιάννης Κοντάκης. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για όλα όσα πρόσφερε σε εμένα αλλά και την προσπάθεια που έκανε να με κρατήσει.

Παράλληλα να ευχαριστήσω το Δ.Σ. και τον κ. Κοροβέζο για την στήριξη και την συνεργασία που είχαμε έστω αυτό το μικρό διάστημα.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ στον ΕΓΟΗ καλή ποδοσφαιρική χρονιά και εύχομαι να πετύχει το στόχο αφού οι άνθρωποι δουλεύουν σκληρά γι αυτό”.