ΕΠΣΗ: Στις 4/9 το σεμινάριο για τους μη αξιολογημένους διαιτητές

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΣΗ με ανακοίνωση της την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 και με ώρα προσέλευσης 17:30 θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο για τους μη αξιολογημένους διαιτητές και παρατηρητές της Ε.Π.Σ.Η.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι στις 4 Σεπτεμβρίου 2019 και με ώρα προσέλευσης 17:30 θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο για τους μη αξιολογημένους διαιτητές και παρατηρητές της Ε.Π.Σ.Ηρακλείου, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Αστόρια. Στα πλαίσια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτικό μάθημα για τις τροποποιήσεις των κανόνων παιχνιδιού για την χρονιά 2019-20.

Μετά το πέρας του μαθήματος θα πραγματοποιηθούν οι γραπτές εξετάσεις για τους μη αξιολογημένους διαιτητές. Εξεταστέα ύλη οι κανόνες παιχνιδιού 2019-20. 
Η συμμετοχή και η παρουσία όλων κρίνεται υποχρεωτική, διότι απαραίτητη προϋπόθεση στην κατάρτιση των πινάκων Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών στις τοπικές κατηγορίες για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2019-20, είναι η επιτυχία στις γραπτές και στις αγωνιστικές δοκιμασίες.

Καλούνται επίσης όσοι μη εν ενεργεία διαιτητές επιθυμούν να είναι παρατηρητές – εκπαιδευτές τοπικών πρωταθλημάτων, να συμμετάσχουν στις παραπάνω γραπτές εξετάσεις ώστε να καταρτιστεί ο πίνακας τοπικών παρατηρητών / εκπαιδευτών. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στις αγωνιστικές δοκιμασίες είναι οι πρόσφατες καρδιολογικές εξετάσεις (καρδιογράφημα, υπέρηχος καρδιάς όπως έχομε αναφέρει σε προηγούμενες ανακοινώσεις) επίσης στην έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων απαραίτητη προϋπόθεση η οφθαλμολογική εξέταση καθώς και πρόσφατο αντίγραφο ποινικού μητρώου.

Οι αγωνιστικές δοκιμασίες θα πραγματοποιηθούν στις 9 Σεπτεμβρίου στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Τέλος καλούνται και όσοι προπονητές ή εκπρόσωποι ομάδων επιθυμούν να παρακολουθήσουν το επιμορφωτικό μάθημα για τις αλλαγές των κανόνων παιχνιδιού.

                               Για την Επιτροπή Διαιτησίας

Ο Πρόεδρος                Ο Αντιπρόεδρος            Το Μέλος

Γιώργος Ιωαννίδης     Γιώργος Φουκάκης  Χρήστος Χανιωτάκης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook