Ξύπνησαν μνήμες στην Δαμάστα

Στο τουρνουά Παλαιμάχων, με τη συμμετοχή της Δαμάστας, της Ιεράπετρας, του Αλμυρού και των Επίλεκτων Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο εκδηλώσεων που γίνονται στο χωριό της Δαμάστας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά Παλαιμάχων, με τη συμμετοχή της Δαμάστας, της Ιεράπετρας, του Αλμυρού και των Επίλεκτων Ηρακλείου.

Οι Επίλεκτοι Ηρακλείου κατέκτησαν την πρωτιά στο Τουρνουά όμως αξίζει να τονιστεί περισσότερο το εξαιρετικό κλίμα και η φιλοξενία που επεφύλαξε η διοίκηση της Δαμάστας και οι άνθρωποι του χωριού, παραθετοντας τραπέζι σε όλες τις αποστολές και τον φίλαθλο κόσμο που γέμισε το γήπεδο.

Στον 1ο αγώνα, η Ιεράπετρα επικράτησε 4-2 της Δαμάστας, με σκόρερς των νικητών τους Αγγελάκη (2), Χαρκιολάκη και Ζουμπατόπουλο ενώ για τους οικοδεσπότες σκόραραν οι Τσάφκας και Δαργαντής.

Στον 2ο αγώνα, νικητές ήταν οι Επίλεκτοι Ηρακλείου με 3-1 επί του Αλμυρού. Ο Τσουπάκης σημείωσε χατ-τρικ για τους Επίλεκτους ενώ ο Αλμυρός είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Σταματάκη.

Στον τελικό αγωνίστηκαν οι δύο νικητές, με τους Επίλεκτους να επικρατούν 4-2 της Ιεράπετρας. Ο Τσαφαντάκης με δύο γκολ και οι Τσουπάκης και Πολυχρονάκης σκόραραν χαρίζοντας στους Επίλεκτους Ηρακλείου την πρωτιά και για την Ιεράπετρα τα γκολ οι Λιακάκης και Αγγελάκης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΑΜΑΣΤΑ: Νικάκης, Περάκης Β., Σαρρής Δ., Σαρρής Αντ., Τσάφκα, Πολυχρονάκης, Κουντούρης, Μαυράκης Ν., Παπαδάκης, Δαργαντής, Τριγώνης Β., Κατσαρός, Τριγώνης Μ., Περάκης Γ.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γκαβόπουλος, Πλουμής, Παντερής Στ., Σταματάκης, Κουντούρης, Αργύρης Κ., Κορνηλάκης, Μαραγκάκης, Μαρκογιαννάκης, Αργύρης Μ., Λαδουκάκης, Μιχελουδάκης, Καμάρης, Παντερής Ν., Κουτρούλης, Μπαρμπαλιάς.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Χαραλαμπάκης, Χρυσουλάκης, Ξενικάκης, Κίζας, Γκιζέλης, Πετράκης, Δρακωνάκης, Πρωτογεράκης, Λιακάκης, Παπουτσάκης, Αγγελάκης, Ζαμπετάκης, Χαρκιολάκης, Ζουμπατόπουλος, Καρτσάκης (αρχηγός αποστολής Παπαγεωργίου Μιχάλης).

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Φουρναράκης, Φινοκαλιώτης, Χαλκιαδάκης, Μπασκάκης, Αργέντης, Λαμπράκης, Σουτζής, Δαριβιανάκης, Τσαφαντάκης, Τσουπάκης, Καλογιαννάκης, Πολυχρονάκης (υπεύθυνος ομάδας Γιάννης Νικηφόρος).