Επέστρεψε και ετοιμάζεται για φιλικό η Δαμάστα

Στο γήπεδο επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της Δαμάστας μετά το ρεπό της Πέμπτης και πλέον ετοιμάζονται για το τρίτο φιλικό με την ΑΕΚ, όπου ο Μανώλης Σουτζής θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Μετά τις ανάσες που πήραν άπαντες στην Δαμάστα την Πέμπτη, καθώς υπήρχε ρεπό λόγω της εορτής του Δεκαπενταύγουστου, σήμερα επέστρεψαν ορεξάτοι σε ρυθμούς προετοιμασίας. Η προπόνηση έγινε στην φυσική έδρα της ομάδας και στη συνέχεια το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσε το παρών σε πολιτιστική εκδήλωση που έγινε στο χωριό.

Εντωμεταξύ, αύριο θα γίνει το τρίτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας μετά από αυτά με Ρωμανό και Εργοτέλη. Αντίπαλος αυτή τη φορά θα είναι η ΑΕ Κατσαμπά. Το φιλικό θα γίνει στο γήπεδο της Δαμάστας με ώρα έναρξης στις 18:30 ενώ όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Μανόλη Σουτζή και θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Το φιλικό εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αύγουστος 2019 Εκδηλώσεις Για Τα 75 Χρόνια Από Το Ολοκαύτωμα Της Δαμάστας» και η είσοδος είναι ελεύθερη για το φίλαθλο κοινό.

Η διοίκηση της Δαμάστας προσκαλεί το φίλαθλο κόσμο να δώσει το παρών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook