Στην προεπιλογή της Εθνικής ο Κοντάκης!

Ένα όνειρο που έχει κάθε ποδοσφαιριστής που ξεκινάει την ποδοσφαιρική του καριέρα είναι έτοιμος να ζήσει ο Παναγιώτης Κοντάκης αφού θα βρίσκεται στην προ επιλογή της Εθνικής U-15.

Μια ημέρα πριν την γιορτή του ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν θα μπορούσε να πάρει καλύτερο δώρο από το έγγραφο της ΕΠΟ που τον καλεί στην προεπιλογή της Εθνικής U-15.

Ο Παναγιώτης Κοντάκης από έξι χρονών δουλεύει αρκετά με πάθος και πάντα ταπεινότητα ούτως ώστε να φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο και παρότι ακόμα είναι στα πρώτα του βήματα δείχνει ότι βαδίζει σωστά και σε υψηλά πρότυπα.

Μπορεί να είχε αρκετούς τραυματισμούς, ωστόσο ποτέ δεν το έβαλε κάτω και με την βοήθεια του πατέρα του αλλά και των ομάδων του πάντα τους ξεπερνούσε και επέστρεφε ακόμα καλύτερος. Από τις προπονήσεις στο Καρπενήσι ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε πείσει τον κ. Ελευθεριάδη με την απόδοση του και ήταν σχεδόν βέβαιη η προεπιλογή του στην Εθνική.

Αναμφίβολα μιλάμε για μια μεγάλη δικαίωση τόσο για τον πατέρα όσο και για το παιδί αφού ένα όνειρο ζωής εκπληρώνεται και δεν είναι άλλο από το να φορέσει την φανέλα της Εθνικής.

Τώρα όσον αφορά την ΑΕΚ ο Γιάννης Κοντάκης την Κυριακή θα ταξιδέψει μαζί του μέχρι την Αθήνα όπου και θα τον αφήσει στην “στέγη” της ΑΕΚ όπου και θα ανήκει στον έμψυχο δυναμικό της ομάδας.