Δύο ακόμα νεαροί ποδοσφαιριστές στον ΟΦΑΜ

Δύο ακόμα νεαρούς ποδοσφαιριστές απέκτησε ο ΟΦΑΜ στην συνεργασία που έχει με το “CANDIA Sport” με σκοπό την επένδυση στο μέλλον.

Ο λόγος για τους Χάρη Γενιτσαρίδη και Αντώνη Μαργαριτσανάκη οι οποίοι συμφώνησαν με τον ΟΦΑΜ και οι “ερυθρόλευκοι” τους ανακοίνωσαν ευχαριστώντας τον Καταρτζόγλου για την συνεργασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της συνεργασίας που έχουμε με την Ακαδημία ποδοσφαίρου “Candia Sport” του κ. Χρήστου Καταρτζόγλου, το Δ.Σ. του Ο.Φ.Α.Μ. ανακοινώνει την απόκτηση των νεαρών ποδοσφαιριστών Χάρη Γενιτσαρίδη κ Αντώνη Μαργαριτσανάκη (γενν. 2004).

Καλωσορίζουμε το Χάρη και τον Αντώνη στην οικογένεια του Ο.Φ.Α.Μ. και τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα κ πολλές επιτυχίες.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Καταρτζόγλου για τη συνεργασία κ ευχόμαστε στον ίδιο αλλά κ στους συνεργάτες του να έχουν μια καλή αγωνιστική περίοδο.

Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί κ στο μέλλον, καθώς αναγνωρίζουμε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία “Candia Sport”.
#ΟΦΑΜ #ofamfamily….