Μπήκαν οι κατευθυντήριες από την ΕΠΣΗ

Με θέμα την διοργάνωση των Πρωταθλημάτων της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020 συνεδρίασε  το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗ παρουσία σύσσωμης της Επιτροπής Πρωταθλήματος, η οποία κατέθεσε τις εισηγήσεις της. Η έναρξη των Πρωταθλημάτων Α1 και Α2 Κατηγορίας ορίζεται το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου.

Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνει με την συγκρότηση των Κατηγοριών και τον τρόπο διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με την Προκήρυξη της νέας περιόδου.

Η έναρξη των δηλώσεων συμμετοχής ξεκινά από σήμερα, Τρίτη 23 Ιουλίου και καταληκτική ημερομηνία είναι η Παρασκευή 9 Αυγούστου.

Η Κλήρωση των Πρωταθλημάτων θα γίνει στα Μάλια και συγκεκριμένα στο “Pleasure Beach” μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Η ακριβής ημερομηνία της κλήρωσης θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η έναρξη των Πρωταθλημάτων Α1 και Α2 Κατηγορίας ορίζεται το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου. Η Ημερομηνία έναρξης της Β’ και Γ’ Κατηγορίας θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Επίσης, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος θα συμπεριληφθεί στη νέα Προκήρυξη η υποχρεωτική συμμετοχή σε όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ δύο ποδοσφαιριστών γεννηθέντων από 1-1-1998 και νεότερων.