Χαρμπής: “Ο ΟΦΑ ήταν δίπλα μου σε όλα”

Δηλώσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΑ παραχώρησε στο athleticradio.gr ο Γιάννης Χαρμπής.

Ο ποδοσφαιριστής που έκανε την διαφορά στο φετινό ρόστερ της ομάδας με 15 ασίστ στον Τριανταφυλλάκη και τέσσερα γκολ αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα, τονίζοντας παράλληλα πως άπαντες στον ΟΦΑ είναι μια οικογένεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη πορεία της ομάδας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι σε μια ομάδα με 3 φορές το μπάτζετ το δικό μας και μετά από μια πραγματικά πολύ δύσκολη χρονιά ψυχολογικά για εμένα λόγο ενός από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου, την γιαγιά μου που ήταν άρρωστη και τελικά έφυγε από την ζωή. Εκεί είχα μια ομάδα που ήταν δίπλα μου σε όλα, μέσα στο γήπεδα αλλά ακόμα και στη δύσκολη στιγμή που πέρασα. Αυτοί οι λόγοι με οδήγησαν και αποφάσισα να ανανεώσω γιατί πάνω από όλα είναι σωστοί άνθρωποι και για μένα αυτό έχει σημασία περισσότερο από πολλά.

Ρόλο βέβαια στην παραμονή μου έπαιξε ο αδερφός μου κια κουμπάρος μου Περιβολάρης και ο καλός μου φίλος Σημιανάκης που ανανέωσαν και εκείνοι. Καλή χρονιά σε όλους με τα άτομα που σας δίνουν δύναμη κοντά σας”.