Βολονάκης: “Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει”

Δηλώσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλμυρό παραχώρησε ο Δημήτρης Βολονάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την διοίκηση, ενώ ανέφερε πως δεν θα αλλάξει τίποτα από την φιλοσοφία του τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην περυσινή εντυπωσιακή χρονιά που θα είναι ένας “χάρτης” για την συνέχεια της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είμαι ικανοποιημένος από την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Αλμυρό αλλά κυρίως από το ότι εκτιμήθηκε το περσινό μου έργο από την νέα διοίκηση. Έχω την χαρά να συνεργαστώ πάλι με ανθρώπους που πορεύτηκα πέρσι συν τα νέα μέλη όπου όλοι τους είναι αξιόλογοι επιχειρηματίες και ως άνθρωποι προκειμένου να κάνουμε βήματα σταθερά κυρίως ως προς την οργάνωση και λειτουργία της ομάδας ώστε ο Αλμυρος να αλλάξει επίπεδο σαν ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως τώρα ξεκινάμε λίγο καθυστερημένα την επάνδρωση της ομάδας όμως θεωρώ πως με προσεκτικές κινήσεις να κάνουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό πρωταγωνιστώντας και φέτος . Η άνοδος δεν είναι αυτοσκοπός μιας και έχουμε πολλά σημαντικά κομμάτια να φτιάξουμε ως σύλλογος προκειμένου να μπουν οι βάσεις για μελλοντική άνοδο της ομάδας.

Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει σε σχέση με πέρσι όπου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια δυνατή ομάδα με βάση κάποιους έμπειρους παίκτες χωρίς πάλι να παραβλέπουμε τους νεότερους σε ηλικία,μια ομάδα που θα χαιρόμαστε να βλέπουμε αλλά επαναλαμβάνω πως πρέπει να σταθούμε αρχικά σε θέματα οργάνωσης και μετά να κοιτάξουμε την υπέρβαση.

Τα μηνύματα της περσινής πορείας μας εισπράχθηκαν θετικά κι αυτό είναι το μεγαλύτερο για μένα κέρδος. Ο Αλμυρός και κατ επέκταση το Γαζί έχουν μια τεράστια δυναμική και με την συμπλήρωση αυτών των αξιόλογων ανθρώπων όπως και με την κοινωνία του Γαζίου πιστεύω πως μεσοπρόθεσμα ο Αλμυρός θα δείξει πως αλλάζει επίπεδο μεγαλώνοντας με τον χρόνο όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά μπαίνοντας σε επαγγελματικά πρότυπα“.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook