Στις 29 Ιουλίου ξεκινάει ο “Γολγοθάς” του Πόρου

Την έναρξη της προετοιμασίας αλλά και το πόσες μεταγραφές θα πραγματοποιήσει ακόμα ο Πόρος αποκάλυψε στον Athletic Radio 104.2 ο προπονητής της ομάδας Λεωνίδας Τιτομιχελάκης.

Ο ίδιος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Derby” στον Athletic Radio 104.2 και μίλησε για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, τα Play Off αλλά και τις κοινές φιλοσοφίες που έχει με την διοίκηση και τον πρόεδρο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ: “Από τα καλύτερα πρωταθλήματα. Κάναμε υπερπροσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες. Εμείς παρά τις δυσκολίες καταφέραμε να κόψουμε πρώτοι το νήμα και είμαστε χαρούμενοι σε αυτό, αφού γράψαμε και ιστορία.

Ήμασταν μια καινούργια ομάδα ωστόσο με πάρα πολύ δουλειά είχαμε πιστέψει στις δυνατότητες μας. Μάλιστα οι στατιστικές μιλάνε και λένε πάντα την αλήθεια.

Αυτό που κάνει ακόμα πιο σημαντικό το κατόρθωμα μας είναι ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που ξέρουν χρόνια την κατηγορία με αποτέλεσμα αυτό που κάναμε να είναι πιο δυνατό και αξιόλογο”.

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα: “Με τον πρόεδρο και το Δ.Σ. ταιριάζουν οι φιλοσοφίες μας. Συμφωνήσαμε αμέσως και άμεσα ξεκινήσαμε το χτίσιμο για τη νέα χρονιά. Η φιλοσοφία θα είναι ίδια με νέα παιδιά γιατί θέλουμε να βοηθήσουμε μέσα από τον Πόρο να κάνουν το βήμα παραπάνω παίκτες που το αξίζουν”.

Όλα ξεκινάνε από την διοίκηση και τον πρόεδρο. Δεν θα μπορούσα να δουλέψω ποτέ σε μια ομάδα που δεν έχει ακαδημίες και πρότζεκτ με νέα παιδιά. Υπήρχε στήριξη από την διοίκηση και τον πρόεδρο και θα συνεχίσουμε να ακολουθάμε το πλάνο που έχουμε βάλει από την αρχή”.

Για τις μεταγραφές και την προετοιμασία: “Στόχος μας είναι να κάνουμε ακόμα 6 με 7 μεταγραφές με παίκτες μικρούς που θα πλαισιωθούν και από έμπειρους για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε και τον στόχο μας αλλά και τις φιλοσοφίες μας.

Τώρα για την προετοιμασία θα ξεκινήσουμε στις 29 Ιουλίου και σίγουρα θα είναι επίπονη για τους ποδοσφαιριστές αφού οι απαιτήσεις θα είναι τεράστιες”.