Ο Γιάννης Σούρσος στον Athletic Radio 104.2: “Δένεσαι με την φανέλα του ΠΑΟΚ”

Ο Γιάννης Σούρσος φιλοξενήθηκε στον Athletic Radio 104.2 και μίλησε για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, αλλά και την φετινή χρονιά στον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής και νυν βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ Γιάννης Σούρσος, αναφέρθηκε στις μεταγραφές, στο ποδόσφαιρο που εγκατέλειψε αλλά και για τον Μηνά Πίτσο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση: Είναι δύσκολο, υπάρχει μια μάχη μέσα σου με το μυαλό του ποδοσφαιριστή, αλλά είναι μια απόφαση που πρέπει να παρθεί και πιστεύω τώρα ήρθε η ώρα. Έχω καταφέρει να πάρω το UEFA D και C και πήρα κάποια μαθήματα και είμαι έτοιμος να βοηθήσω”.

Για την παρουσία του στην ομάδα: “Είναι πολλά τα οκτώ χρόνια. Όταν βρίσκεσαι κάπου τόσα χρόνια δένεσαι με τους ανθρώπους την φανέλα και τον κόσμο. Τους ευχαριστώ όλους για την στήριξη και το ότι βλέπουν στο πρόσωπο μια εμπιστοσύνη και μου έδωσαν το κομμάτι αυτό”.

Για την ενίσχυση του ρόστερ: “Τα 2/3 του ρόστερ θα αλλάξει. Εμείς πρέπει να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα, αφού η Δαμάστα είναι μια ομάδα που δείχνει ότι θα μπει στο παιχνίδι του πρωταθλητισμού. Πρέπει να είμαστε ενισχυμένοι για να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε φέτος αφού φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό”.

Για τα Play Off: “Ήταν ένα πλήγμα για εμάς. Πιστεύω ότι κομβικό σημείο ήταν το παιχνίδι στον Κρουσώνα με τον Πόρο. Δεν βάζουμε το κεφάλι κάτω και πάμε για την επόμενη ημέρα. Από τα λάθη μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος.

Για τα εμπόδια της φετινής χρονιάς με τις αλλαγές προπονητών: “Είχαμε αλλαγές προπονητών και είναι θέμα για μια ομάδα. Τις περισσότερες φορές ενεργεί καλά. Εμείς πιστεύαμε ότι μπορούμε να φτάσουμε κοντά ακόμα και όταν είχαμε βρεθεί στο -14. Όλοι μαζί είχαμε ένα στόχο και όταν δέσαμε σαν ομάδα το πιστέψαμε πάρα πολύ ειδικά μετά τον Ιανουάριο”.

Για τον κόσμο του Κρουσώνα: “Είναι απαιτητικός ο κόσμος του ΠΑΟΚ ειδικά η φανέλα και το όνομα. Θέλει πάντα παραπάνω και αυτό βγάζει πάντα πίεση και ίσως να έπαιξε ρόλο στην αρχή τα κακά αποτελέσματα”.

Για τον Μηνά Πίτσο που έχει η ομάδα ως βασικό στόχο για τον πάγκο: “Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον Μηνά Πίτσο είναι ένας επιτυχημένος προπονητής και σίγουρα αυτό τα λέει πολλά για το τι θέλουμε να φτιάξουμε φέτος στην ομάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook