Κορδονούρης: «Το μέλλον τους ανήκει»

Την ικανοποίησή του για την παρουσία των ποδοσφαιριστών του την φετινή αγωνιστική χρονιά εξέφρασε ο προπονητής του “Μαρτινέγκο”, Παναγιώτης Κορδονούρης.

– Live Streaming / Αγώνες σε ζωντανή αναμετάδοση στο Stoiximan.gr

Ο προπονητής των… «μωρών» του Εργοτέλη, μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου, στάθηκε τόσο στην αγωνιστική τους παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΗ, όσο και στη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα τους.

Οι δηλώσεις του προπονητή του “Μαρτινέγκο”, Παναγιώτη Κορδονούρη:

«Ήταν μια χρονιά από την οποία είχαμε μόνο θετικά πράγματα. Αν αναλογιστούμε ότι οι ποδοσφαιριστές μας για πρώτη φορά μπήκαν στη διαδικασία αγώνων πρωταθλήματος ΕΠΣΗ, καθώς μέχρι τώρα ήταν αθλητές της Ακαδημίας, ο βαθμός δυσκολίας απέναντι σε ομάδες και ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες ήταν αρκετά μεγάλος.

Ανταποκριθήκαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό στις απαιτήσεις που υπήρχαν, πραγματοποιώντας μια πάρα πολύ καλή πορεία, ειδικά στον δεύτερο γύρο, αποκομίζοντας μόνο οφέλη και αποσπώντας θετικά σχόλια από τους αντιπάλους μας για την προσπάθεια και την παρουσία μας.

Παράλληλα οι αθλητές έμειναν προσηλωμένοι και στις σχολικές τους υποχρεώσεις, κάτι το οποίο είναι επίσης πολύ σημαντικό και το ζητάμε από αυτούς.

Θεωρώ ότι με πολλή δουλειά, υπομονή και επιμονή, το μέλλον των παιδιών αυτών και όχι μόνο, καθώς ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ αναδεικνύει ποδοσφαιριστές, τους ανήκει. Είμαι επίσης ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το σεβασμό και τη συμπεριφορά όλων των παιδιών, σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς. 

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να έχουν επιτυχία στις εξετάσεις τους και ένα καλό καλοκαίρι».