Φραγκάκης: “Ο στόχος βγήκε και με το παραπάνω”

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά και για την κλήση ορισμένων ποδοσφαιριστών στις Εθνικές εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας ο Αντώνης Φραγκάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε πως ο πρώτος στόχος της ομάδας ήταν η παραμονή στην κατηγορία μιας και το πρωτάθλημα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

– Live Streaming / Αγώνες σε ζωντανή αναμετάδοση στο Stoiximan.gr

Παράλληλα μίλησε με τον καλύτερο λόγο για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, βγάζοντας από μέσα του την χαρά για την εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ομάδες στελεχωμένες με παίκτες που διαθέτουν εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες και εξαιτίας της παρουσίας τους ποιοτικότερο, ο στόχος της ομάδας που ήταν η παραμονή της στην κατηγορία, όχι απλά επιτεύχθηκε, αλλά ήρθε και με την κατάκτηση της 7ης θέσης, με μια ομάδα η οποία δημιουργήθηκε εκ νέου έχοντας στο ρόστερ της μόνο τέσσερις παίκτες από την περασμένη χρονιά. 

Μέσα από αυτή τη διαδικασία είχαμε το ευχάριστο γεγονός των κλήσεων του Νίκου Ψιμόπουλου στην Εθνική ομάδα Παίδων U17, ο οποίος επίσης βοήθησε αρκετά και την μικτή ομάδα της ΕΠΣΗ στην κατάκτηση της 2ης θέσης του πανελληνίου πρωταθλήματος, όντας βασικός της τερματοφύλακας.  

Παράλληλα και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις αυτού του δύσκολου πρωταθλήματος και πλέον αρκετοί από αυτούς θα βρεθούν στον προθάλαμο της πρώτης ομάδας του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, καθώς θα στελεχώσουν την νέα ομάδα Κ19 του συλλόγου».