Βλατάς: “Οι παίκτες μου κέρδισαν τον σεβασμό”

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη μίλησε ο προπονητής των Καναρίων Γιώργος Βλατάς, κάνοντας τον απολογισμό της αγωνιστικής χρονιάς η οποία ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες.

Ο Γιώργος Βλατάς εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την παρουσία των παικτών του, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, εξαίροντας την άψογη συμπεριφορά τους, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Καναριών: «Κλείνοντας την εφετινή αγωνιστική περίοδο και ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών, η αξιολόγηση των Καναριών μας βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένους, καθώς οι νεαροί παίκτες έκαναν μια άκρως δημιουργική και γόνιμη σεζόν. 

Στο πρωτάθλημα της Β1 που έλαβαν μέρος, σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό όμιλο, κατέλαβαν την 5η θέση και κέρδισαν τον σεβασμό και τα συγχαρητήρια για την παρουσία τους από το σύνολο των αντιπάλων. Αποτελώντας τη ραχοκοκαλιά της Μικτής Νέων κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, χάνοντας την πρώτη θέση στα πέναλτι. 

Το πιο σημαντικό όμως απ’ όλα είναι ότι με το ήθος και τον σεβασμό που επέδειξαν τελείωσαν το πρωτάθλημα χωρίς να τιμωρηθούν ούτε με μια κίτρινη κάρτα!

Η βελτίωση, ατομική και ομαδική, μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον τους και μας κάνει να αισθανόμαστε την ευθύνη για την καταξίωσή τους ως ώριμοι πολίτες και ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου. 

Καλό καλοκαίρι σε όλους!».