Τα σενάρια για την 6η αγωνιστική!

Είναι από τα πιο εντυπωσιακά πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων, τέσσερις ομάδες παλεύουν με νύχια και με δόντια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το athleticradio.gr σας αναλύει πως παίρνει η κάθε ομάδα τον τίτλο!

Η νίκη του Πόρου κόντρα στον Ζαρό αλλά και του ΠΑΟΚ στον Αλμυρό έβαλαν… φωτιά στην τελευταία αγωνιστική και εμείς είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες τις απορίες σχετικά με την τελευταία αγωνιστική!

Αλμυρός: Η ομάδα του Γαζίου κλείνει την χρονιά στην έδρα της και με νίκη κατακτά το πρωτάθλημα ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο παιχνίδι του Ζαρού με τον ΠΑΟΚ αφού και στην ισοβαθμία με την ομάδα της Μεσσαράς είναι από πάνω λόγω των δύο νικών της στα μεταξύ τους ματς. Μάλιστα ο Αλμυρός το κατακτά και σε περίπτωση που τα δύο παιχνίδια λήξουν ισοπαλία και έχουμε μια τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή, αφού έχει καλύτερο συντελεστή βαθμολογίας στα μπαράζ.

– Smart Notifications: Live ενημέρωση για την εξέλιξη των αγώνων!

Πόρος: Τα πράγματα είναι απλά για το συγκρότημα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη, αφού θέλει μόνο νίκη για να κατακτήσει τον τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία της, αφού δεν θα την ενδιαφέρει μάλιστα και το άλλο παιχνίδι της ημέρας.

Ζαρός: Μπορεί να μπήκε με το πλεονέκτημα και να ήταν από τα ακλόνητα φαβορί για τον τίτλο, ωστόσο στην τελευταία αγωνιστική δεν κρίνεται από αυτόν το πρωτάθλημα. Δηλαδή; Θέλει νίκη επί του ΠΑΟΚ και ισοπαλία στο ματς του Αλμυρού με τον Πόρο, αφού στην ισοβαθμία με τις δύο ομάδες είναι από κάτω.

ΠΑΟΚ: Τέλος ο ΠΑΟΚ θέλει για να στεφθεί πρωταθλητής θέλει μόνο νίκη στην έδρα του Ζαρού και την ίδια ώρα Αλμυρός και Πόρος να μοιραστούν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με τα παραπάνω σενάρια καταλαβαίνει κανείς πόσο δραματικό θα είναι το φινάλε της 6ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΠΣΗ! Πραγματικά κάποιος που δεν στηρίζει καμία ομάδα δεν θα ήθελε να τελειώσει ποτέ αυτό το συναρπαστικό πρωτάθλημα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook