Σε τροχιά τίτλου με “Καστέλλο” ο Πόρος!

Την πρώτη του νίκη στα Play Off πανηγύρισε ο Πόρος κόντρα στον ΠΑΟΚ με 1-0 σε ένα παιχνίδι που είχε τα πάντα…

Σε ένα σκληρό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις στο πρώτο μέρος ΠΑΟΚ και Πόρος προσπαθούσαν να επιβάλουν το ρυθμό τους με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές μονομαχίες στο κέντρο και ελάχιστες φάσεις.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ άγγιξε το γκολ αφού κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Σκουλά, όμως ο Ζαφείρης απέκρουσε ένα ακόμα πέναλτι αυτή τη φορά του Νικηφόρου.

Στην επανάληψη η εικόνα ήταν ίδια με τον ΠΑΟΚ να έχει το αριθμητικό πλεονέκτημα και να θέλει να πετύχει το γκολ χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάτι σημαντικό.

– Live Streaming / Αγώνες σε ζωντανή αναμετάδοση στο Stoiximan.gr

Έτσι ο Πόρος βρήκε χώρους και κατάφερε να κερδίσει με την σειρά του ένα πέναλτι και την αποβολή του Κοζυράκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καστελλιανάκης στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας τον Πόρο μπροστά στο σκορ.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε παρότι πίεσε ο ΠΑΟΚ και έτσι ο Πόρος έφυγε με το “διπλό” από τον Κρουσώνα ξανά μπαίνοντας στο κόλπο του τίτλου αφού έφτασε τους επτά βαθμούς.

ΠΑΟΚ Δημητριάδης, Κεφαλούκος, Κοζυράκης, Βασιλείου, Φράγκος, Παπαδάκης, Παπαδιός, Καουκάκης, Σούρσος, Νικηφόρος, Ανωγειανάκης.

Πόρος Ζαφείρης, Χαρίτος Ξηρός, Χατζησεβαστός, Μαγάκης, Ζαφείρης, Χρηστάκης, Καστελλιανάκης, Σκούφος, Λεμονιάς, Πολυχρονάκης, Μάρκου.