Δεν σταμάτησε στους Αγίους Δέκα το τρένο του Αλμυρού!

Σε ένα παιχνίδι που “έσπασαν” καρδιές ο Αλμυρός κέρδισε και δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες τον Ζαρό και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Βολονάκη κατάφερε από πολύ νωρίς να πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν ο Καργιωτάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Κανδηλάκης με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Από εκεί και μετά ο Ζαρός προσπάθησε να αντιδράσει έχασε ευκαιρίες με τον Χριστοφοράκη, Φραγκιαδουλάκη, Ποτηράκη, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να ισοφαρίσουν.

Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας του Ζαρού στην ανάπαυλα εξέφρασε τα παράπονα της για δύο πέναλτι που ζητάει πάνω σε Ποτηράκη και Καλομοίρη.

– Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο ΕΔΩ!

Στην επανάληψη ο Ζαρός ήταν πιεστικός έκλεισε στα καρέ του τον Αλμυρό έχασε μοναδικές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα αφού βρήκε μπροστά του ένα σταθερό Γεωργίου και παθιασμένη άμυνα του Αλμυρού.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε νικήτρια ομάδα του Γαζίου η οποία συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο φτάνοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πλέον όλα είναι στο χέρι της…

Ζαρός: Χατζιδάκης, Αλμπαντάκης, Κουρουθιανάκης, Δουλγεράκης, Καλεμάκης, Φραγκιαδουλάκης, Χριστοφοράκης, Μόντι, Ποτηράκης, Αναγνωστάκης, Καλόμοιρης.

Αλμυρός Γεωργίου, Νικολακούλης, Καργιωτάκης, Κανδηλάκης, Κλάδος, Κονιδάκης, Αγαπάκης, Πρικάκης, Στρατήγης, Μεντουδάκης, Απλαδάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook