Μαγικός Αλμυρός έπιασε κορυφή!

Άνω κάτω έχουν γίνει τα Play Off με τις μαγικές εμφανίσεις του Αλμυρού, αφού κατάφερε να φύγει με το “διπλό” και από τους Αγίους Δέκα φτάνοντας στην κορυφή.

Ο Αλμυρός ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά τη νέα νίκη επί του Ζαρού στους Αγίους Δέκα χάρις το γκολ του Κανδηλάκη, βάζοντας έτσι φωτιά στα Play Off δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο Πόρος απάντησε με τον ίδιο τρόπο στη νίκη του ΠΑΟΚ την Κυριακή και έφυγε με το “διπλό” από τον Κρουσώνα με γκολ του Καστελλιανάκης ξαναμπαίνοντας πάλι στο “παιχνίδι” της κορυφής φτάνοντας στους έξι βαθμούς.

– Live Streaming / Αγώνες σε ζωντανή αναμετάδοση στο Stoiximan.gr

Πλέον στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και οι τέσσερις ομάδες θα παλέψουν με ένα στόχο. Το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική, έχοντας στο μυαλό τους και την δεύτερη θέση.

Αποτελέσματα:

Ζαρός – Αλμυρός: 0 – 1 /Κανδηλάκης Τελικό
ΠΑΟΚ – Πόρος 0 – 1 (Χαμένο πέναλτι Νικηφόρου για ΠΑΟΚ) / Καστελλιανάκης

Βαθμολογία: 

Αλμυρός: 10
Ζαρός: 10
Πόρος: 7
ΠΑΟΚ:6

Επόμενη αγωνιστική:

Πόρος – Ζαρός
ΠΑΟΚ – Αλμυρός

Οι ενδεκάδες των αγώνων:

ΠΑΟΚ Δημητριάδης, Κεφαλούκος, Κοζυράκης, Βασιλείου, Φράγκος, Παπαδάκης, Παπαδιός, Καουκάκης, Σούρσος, Νικηφόρος, Ανωγειανάκης.

Πόρος Ζαφείρης, Χαρίτος Ξηρός, Χατζησεβαστός, Μαγάκης, Ζαφείρης, Χρηστάκης, Καστελλιανάκης, Σκούφος, Λεμονιάς, Πολυχρονάκης, Μάρκου.

Ζαρός: Χατζιδάκης, Αλμπαντάκης, Κουρουθιανάκης, Δουλγεράκης, Καλεμάκης, Φραγκιαδουλάκης, Χριστοφοράκης, Μόντι, Ποτηράκης, Αναγνωστάκης, Καλόμοιρης.

Αλμυρός Γεωργίου, Νικολακούλης, Καργιωτάκης, Κανδηλάκης, Κλάδος, Κονιδάκης, Αγαπάκης, Πρικάκης, Στρατήγης, Μεντουδάκης, Απλαδάς.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook