Προβληματισμός στην ΕΠΣΗ για την στασιμότητα στις εργασίες του Παγκρητίου

Με επιστολή που έστειλε το μεσημέρι της Τετάρτης η ΕΠΣΗ σε Δήμο και ΕΠΟ εξέφρασε τον προβληματισμό της για την καθυστέρηση των έργων στο Παγκρήτιο, αφού σε λίγοτερο από τέσσερις μήνες θα φιλοξενηθεί η επίσημη αγαπημένη.

Μάλιστα στην επιστολή εκφράζουν την ανησυχία τους και για το σκέπαστρο μιας και δεν υπάρχει καμία εργασία για την αποκατάσταση του.

– Speedbet: Τοποθέτηση επιλογής σε μόλις 2″

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΠΣΗ:

ΠΡΟΣ: Δήμο Ηρακλείου

            Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ)

Κοινοποίηση: Περιφέρεια Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

Κύριε Δήμαρχε Ηρακλείου

Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ

Τον προσεχή Σεπτέμβριο, όπως έχει γίνει επισήμως γνωστό από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με το Λιχτενστάιν για την προκριματική φάση του EURO 2020.

Παρότι όμως το διάστημα έως το παιχνίδι του Σεπτεμβρίου είναι λιγότερο από τέσσερις μήνες, παρατηρούμε από τις τακτικές επισκέψεις μας στις εγκαταστάσεις του Παγκρήτιου Σταδίου να υπάρχει μια στασιμότητα στις εργασίες.

Κατά τις επισκέψεις και τις συναντήσεις στο Ηράκλειο των ανθρώπων της ΕΠΟ και της UEFA, που είχαμε την τιμή να είμαστε παρόντες, αυτές οι εργασίες είχαν τεθεί ως προαπαιτούμενα ούτως ώστε να είναι δυνατή η πραγματοποίηση της απόφασης της Ε.Ε της ΕΠΟ για να χρησιμοποιηθεί το Παγκρήτιο Στάδιο ως έδρα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών για τα επόμενα τέσσερα χρόνια…

Μεγαλύτερο ακόμα προβληματισμό, μας προξενεί ότι παρατηρούμε ότι δεν γίνεται καμία εργασία στο θέμα της αποκατάστασης του σκέπαστρου του Παγκρήτιου και εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας γι’ αυτό το γεγονός.

Ως φορέας που έχουμε άμεση σχέση με το ζήτημα της παρουσίας της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο, σας παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε σχετικά.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΗ

Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου”.