Παραμένει πρόεδρος της Δαμάστας ο Παπαδάκης

Στο… κεφάλι της Δαμάστας παραμένει και τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Αντώνης Παπαδάκης, ο οποίος επιλέχθηκε να συνεχίσει το έργο που άρχισε φέτος.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την Δαμάστα:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο χωριό μας η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού σχήματος της ομάδας μας. Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ του Α. Ο. ΔΑΜΑΣΤΑΣ και το ΔΣ της νεοσύστατης ομάδας των ΝΈΩΝ ΔΑΜΑΣΤΑΣ που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ ΕΠΣΗ.

Επίσης έγινε κατανομή των αρμοδιοτήτων και των καθηκόντων στα πρόσωπα που συμμετέχουν και στα δύο συμβούλια. Ευχόμαστε σε όλους υγεία, υπομονή και δύναμη ώστε να οδηγήσουμε την ομάδα μας σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις.

Πρόεδρος: Αντώνιος Παπαδάκης
Αντιπρόεδρος: Μιχαήλ Παπαδάκης
Γεν. Γραμματέας: Αμαλία Στρατάκη.
Ταμίας: Γεώργιος Κιουπάκης.
Μέλη : Βασίλειος Περάκης:
Υπεύθυνος ΕΠΣΗ και Δράσης Του Χαμόγελου του Παιδιού: Γεώργιος Στεφανάκης:
Δημόσιες σχέσεις: Τάσος Περάκης.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα το απαρτίζουν οι : Γιώργος Πολυχρονάκης : Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Σαρρής: Γενικός Αρχηγός Γιάννης Περάκης :
Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Έφορος υλικού. Εμμανουήλ Τριγώνης: Υπεύθυνος Ιατρικού Τμήματος. Γιάννης Κουγιουμουτζάκης : Έφορος γηπέδου.

Νέοι Δαμάστας:

Πρόεδρος: Γεώργιος Περάκης.
Αντιπρόεδρος: Νίκος Μαυράκης
Γεν. Γραμματέας: Αντώνιος Σαρρής
Ταμίας: Ελβίρα Καπάρο.
Μέλη : Γιώργος Νικολάου Βασίλης Νιράκης Γιώργος Μαθιουλάκης Νικόλαος Σαρρής

Το ποδοσφαιρικό τμήμα το απαρτίζουν οι : Γιώργος Πολυχρονάκης : Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Σαρρής: Γενικός Αρχηγός Γιάννης Περάκης : Υπεύθυνος Επικοινωνίας. Εμμανουήλ Τριγώνης: Υπεύθυνος Ιατρικού Τμήματος. Χαρούλα Τσαρνά : Έφορος υλικού Παναγιώτης Κρουσανιωτάκης: Έφορος γηπέδου.